3FM Serious Request

De afgelopen week heeft in het kader van goede doelen gestaan. We hebben besloten om met ingang van 2012 ons in te gaan zetten voor de actie 3FM Serious Request. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er tot deze maand wel van gehoord had, maar me er nog niet in verdiept had. Dat is inmiddels wel anders: wat een fantastische actie voor een zeer nobel en noodzakelijk doel. Vanaf deze zondag draaien we in het Badhotel warm voor onze bijdrage volgend jaar, door nu al tijdens onze traditionele kerstborrel alle medewerkers enthousiast te krijgen om straks voluit mee te gaan doen! De uitnodigingen zijn de deur uit, ik hoop dat alle collega’s het initiatief omarmen en zich dit jaar klein en volgend jaar groot(s) zullen inzetten voor het Rode Kruis. We betrekken uiteraard ook onze gasten, eigenaren, leveranciers en omwonenden erbij – dat moet wat moois met elkaar opleveren!

Sinds 2010 ben ik lid van de Rotary Club Walcheren. Ook daar is iets moois in de maak; eind maart 2012 organiseren we opnieuw een ‘Walcherse Boeldag’. Dat is een heuse veiling waarbij leden via hun familie, kennissen en anderen zaken kunnen inbrengen die ze laten veilen. De opbrengst is voor een goed doel, in ons geval is dat de stichting Dekat di Hati (“dicht bij mijn hart”) in de Molukken.  Dekat di Hati is opgericht door RCW-lid Cees Verhage, u leest meer over dit bijzondere project op www.stichtingdekatdihati.nl Mocht onder de lezers iemand zijn die thuis nog iets over heeft wat voor dit doel geveild kan worden, dan houd ik me van harte aanbevolen.

Tenslotte nog iets anders: de uitnodigingen voor ons jaarlijkse personeelsfeest zijn verstuurd! Die avond in januari zal een dolle boel worden. Iedereen wordt ‘als artiest verkleed’ verwacht. Ik heb al gehoord dat Lady Gaga aanwezig zal zijn, en misschien ook de Village People wel. En zou Elvis Presly dan inderdaad toch echt nog leven? Wolfgang Amadeus Mozart zal het ons vertellen… Oftewel, een super thema dat een superavond garandeert. Nu maar snel zelf wat gaan uitzoeken en flink oefenen voor de spiegel en YouTube.

Volgend weekend is Kerstweekend, ook in Domburg en het Badhotel. Het zal geen witte kerst buiten worden, maar binnen zijn we er zo goed als klaar voor. De menukaarten doen reeds watertanden, de artiesten (nee, geen personeel!) zorgen voor het avondvertier. De kerstman staat vrijdagmiddag op de stoep om onze kerstgasten te verwelkomen, tot volgende week!

Govert Janzen – 17 december 2011

Comments are closed.