Team³ en meer

De eerste volle decemberweek zit er weer op: de highlights worden deze keer gevormd door drie geweldige teams. Als eerste het team ‘kerstmedewerkers’ dat deze dagen het Badhotel weer fantastisch heeft omgetoverd in kerstsfeer. Je loopt de lobby binnen en de traditionele kerstgezelligheid straalt je tegemoet. Well done! Vorig jaar hadden we rond dit weekend sneeuwbuien in het land, nu schijnt een vriendelijke decemberzon en is het lekker lopen door de Domburgse duinen.

Het tweede team zijn onze coaches en stagiair(e)s die de Kenwerk wedstrijdcommissie hebben ontvangen in het kader van Leerbedrijf van het Jaar 2012. Badhotel Domburg is doorgedrongen tot de finale en deze week hebben we deze nominatie à la “The Voice of Zeeland” mogen verdedigen. We pakken het duidelijk anders aan dan onze twee medefinalisten, en horen op 12 januari 2012 op de Horecava in Amsterdam of we ons een jaar lang met de titel mogen tooien!

Het derde team is het het management team dat terug is van twee dagen bijzondere hotels bekijken in de hoofdstad. Veel indrukken op gedaan, lange dagen en we stellen vast dat hotels als het Conscious Hotel Vondelpark en het WTC Fashion Hotel wel een heel originele aanpak hebben waar we veel inspiratie uit kunnen putten. Bij deze nogmaals veel dank aan onze Amsterdamse collega’s voor hun tijd en gastvrijheid!

Terug in Domburg legde mijn agenda ook nog beslag op andere zaken. Deze week heb ik het contract getekend met Erwin Berendsen van Wolter & Dros, die met ingang van volgende maand onze afdeling technische dienst overnemen. Dit doen we om de werkzaamheden – geen core business – effectiever en efficienter uit te kunnen voeren, op basis van een ontwikkelde lange termijn kosten- en investeringsvisie. Ook is Ramon van Eijkeren, onze nieuwe IT systeembeheerder op  bezoek geweest en heeft kennis gemaakt met de afdelingen en collega’s. Het doet goed om vast te stellen dat een preventieve i.p.v. correctieve aanpak volgend jaar veel tijd voor andere zaken vrij maakt in het hoofd en de agenda.

Een afspraak met Marco Verhoeff, dirigent van het Don Kozakkenkoor, was weer eens wat anders. Hij is voornemens om in het voorjaar van 2013 een concours en masterclass te organiseren in zijn thuisprovincie Zeeland. Marco reist veel en wil het Nederland-Rusland jaar (2013) gebruiken als platform voor zijn muzikale inititatief. Veel regionale ondernemers en overheden steunen hem hierin. Voor het Badhotel reeds de kans op een privé-concert eind december volgend jaar. In het Domburgse kerkje, voor 200 (hotel-)gasten. Doen? Ik hoor het wel, tot volgende keer maar weer.

Comments are closed.