Medewerker van het Seizoen en Vitaal aan Zee

De werkweek zit er weer bijna op. Veel afspraken gehad, maar graag vraag ik eerst uw aandacht voor onze Medewerker van het Seizoen 2011: Theo Kappetein! (foto links) Sinds zijn indiensttreding werkzaam als nachtreceptionist, en sinds eind vorig jaar als medewerker algemeen onderhoud. Door collega’s zeer gewaardeerd voor o.a. zijn inzet en flexibiliteit en mede daarom door hen via maandelijks stemmen gekozen als winnaar. Theo, proficiat met je benoeming, gouden badge en wel verdiende prijs! Met ingang van dit jaar worden door de supervisors – via DRIVE - een aantal medewerkers voor de titel Medeweker van het Jaar genomineerd. Daaruit kiest het MT de volgende winnaar. Collega’s, de tellers staan weer op nul en wellicht krijgen we dan in dit derde jaar een dame als winnares…? In de personeelsgang hangt de Wall of Fame er al voor klaar.

Afgelopen week heeft de jury de nieuwe naam van ons vitaalinstituut bepaald: instituut “Vitaal aan Zee“. Met deze benaming hebben we twee van onze belangrijkste pijlers verwoord. Het geeft lading aan het doel (vitaal verwennen) en onze locatie (aan de Zeeuwse kust). We zijn erg gelukkig met de uitkomst, deze past bij onze toekomstplannen en de medewerkers die er dagelijks behandelingen verzorgen. Dank aan een ieder die op zijn manier heeft bijgedragen! De prijswinnaar ontvangt deze dagen bericht, als ook allen uit Domburg en Nederland die hebben deelgenomen aan de actie.

Deze week met chef Marco en de mensen van De Keuken BV de laatste hand gelegd aan concepttekeningen voor de nieuwe keuken  die bij het pakket van eisen van ons keukenteam horen. Hieruit kan de basisofferte rollen en dan kunnen we verdere bestektekeningen opmaken. De nieuwe open keuken wordt zo ingericht dat we zowel tijdens zomerse piektijden als rustige winterweken zo efficient mogelijk kunnen werken. Twee koks of vijf koks, ieder heeft zijn plek – net als de ontijtkok die heerlijk verse eigerechten à la minute kan bereiden op wens van onze gasten.

Ook heb ik vijf studentes van de Hogeschool Zeeland op bezoek gehad die een onderzoeksopdracht voor hun opleiding bij ons gaan vervullen. Een kwantitatief onderzoek  naar de kansen en mogelijkheden van instituut Vitaal aan Zee ‘op de lokale markt’. Ik ben benieuwd of hun bevindingen aanvullende zaken bieden die wij kunnen gebruiken. In juli weten we het, dan is het onderzoek afgerond en gespresenteerd.

Donderdag de Raad van Commissarissen en bestuur van de VVE van het Badhotel op bezoek gehad. We hebben de agenda’s voor de algemene vergadering van aandeelhouders en vergadering van vereniging van eigenaren voorbereid. De laatste zondagen in maart en november zie ik veel eigenaren weer – altijd fijn om goed nieuws te kunnen brengen en veel handen te schudden.

Vrijdag was de kwartaalvergadering van de Vrienden van het Zeeuws Archief, waar ik al weer een tijdje bestuurslid van ben. We hebben o.a. gesproken over de sponsorpakketten die we gaan uitbrengen. Met deze verbindingen tussen bedrijven en het archief versterken we onze zakelijke relatie in de regio. Het Zeeuws Archief is een prachtige instelling, in een historisch pand in de binnenstad van Middelburg – en gratis toegankelijk. Ik kan u een bezoek en een Vriendenlidmaatschap (slechts € 19,50) van harte aanbevelen! De website www.zeeuwsarchief.nl is een goed begin voor een eerste kennismaking. Tot de volgende keer!

Govert Janzen – 10 maart 2012

Comments are closed.