Decemberdrukte

Vandaag begint alweer de eerste dag van de laatste maand van 2012. Binnenkort weten we of de Maya’s gelijk hebben gekregen… We verwachten van niet en zijn volop bezig met de laatste loodjes en de voorbereidingen voor 2013. Eerst wordt het Badhotel de komende week in kerstsfeer opgetuigd. Kees, Malou en collega’s trekken de garagebox weer leeg en maken er als altijd wat moois van.  Het doet goed om vast te stellen dat de belangstelling onder onze (vaste) gasten om de Kerstdagen en Oud & Nieuw in Domburg doro te brengen groter is dan ooit te voren. De jaarwisseling zit sinds een paar weken al helemaal vol, en met de Kerstdagen zijn nog maar een paar plaatsen vrij in de restaurants.

Het einde van het jaar betekent ook dat onze inspanningen voor 3FM Serious Request hun hoogtepunt naderen. Nadat gedurende dit jaar de medewerkers zich hebben ingezet met het inzamelen van geld, nu ook de Badhotel eigenaren hebben bijgedragen. In de jaarlijkse novembervergadering hebben zij royaal bijgedragen aan ons initatief. Op 17 december organiseren wij een benefietdiner onder leveranciers en omwonenden, en daar zijn nog kaarten voor beschikbaar. Voor € 34,50 per persoon geniet u van een heerlijk driegangendiner en doneren wij per dinergast € 24,50 aan Serious Request. Diverse medewerkers uit alle afdelingen werken die dag belangeloos om er een succes van te maken. Schrijf in en draag bij aan het goede doel!

Na de feestdagen gaat het dan echt gebeuren: op 6 januari sluiten we het hotel 0m die maandag met de renovatie van de keukens en restaurant Zee&Land te beginnen. Ik geloof dat we er met z’n allen klaar voor zijn en zin in hebben. De nieuwe (Zeeuws hout!) tafelbladen zijn al gedeeltelijk klaar. De nieuwe keukens worden in Salburg in kratten gepakt. De meubelmaker staat te zagen en schaven. Als ik het mag vergelijken met het kamerrevonatie project van 2010-2011 is de renovatie van deze winter dan wat minder groots, maar er zitten wel veel meer details aan vast. Vrijdag is de laatste bouwvergadering met alle 12 disciplines en maken we alle afspraken en de planning definitief . Ha, drie weken slopen en bouwen, stof en herrie – we doen het ervoor!

Tenslotte: de honderd Lloyd Lloom stoelen hebben inmiddels een nieuwe eigenaar gevonden. We hebben nog wat meer in de aanbieding. Twee identieke buffetkasten, stoere tafels (1x groot, 2x middel, 2x klein), vijftien tafelbladen (excl. voet), een wijnmeubel (excl. rvs deel) en een baropbouw: zie foto’s. Alles in goede staat van onderhoud. Iemand  interesse? Kom kijken en meten, prijzen in overleg!

Govert Janzen – 1 december 2012

Comments are closed.