Het leukste hotel van Nederland!

Het blijft toch altijd weer een aardige verrassing als ik uit onverwachte hoek verneem wie dit bescheiden blogje volgt: lezers dichtbij tot verweg, leuk dat u mij en mijn beslommeringen (on-)regelmatig tot u neemt. Het zou me kunnen dwingen om op mijn woorden en tellen te gaan passen, echter dat zou krampachtig overkomen. Dus frank en vrij – maar niet tè – doorgaan is het devies!

Deze keer een wat korter bericht, maar een met een oproep! Lezer, mag ik u uitnodigen om deze keer actief met ons mee te doen aan een vakwedstrijd? We hebben ons aangemeld om in Zeeland als het leukste hotel van Nederland te worden genomineerd. En als u al mocht vinden dat wij dat al zijn, dan is ‘your vote’ natuurlijk helemaal welkom. En denkt u er anders over, dan respecteer ik uw keuze voor een ander hotel in de streek. Hoe gaat het in zijn werk? Betrekkelijk eenvoudig en het kost één minuut van uw kostbare tijd:

1. bezoek vóór 10 juni a.s. de website www.leukstehotelverkiezing.nl/stemmen (hyperlink)

2. typ Badhotel Domburg in het lege witte veld en klik op ‘stem nu!’

3. volg de instructies

U kunt er voor kiezen om de organisatie de stichting Kika te laten ondersteunen; u kunt nieuwsbrieven krijgen of juist niet en u kunt prachtige prijzen winnen. Maar vooral kunt u uw waardering voor mijn Badhotel collega’s uitspreken – die maken elk kort of lang verblijf in Zeeland toch weer zo de moeite waard. Dank alvast voor uw deelname!

Komende week ben ik een weekje op vakantie en hebben we als reisdoel de Amalfische kust gekozen. Hopelijk vinden we er naast cultuur en de Napolitaanse keuken ook een beetje zon en warmte. Als die er zijn neem ik hen onverbiddelijk mee terug naar Domburg: arrivederci amigi!

Govert Janzen – 24 mei 2013

Comments are closed.